SUTA, BLERINA

SUTA, BLERINA  

DIPARTIMENTO STUDI LETTERARI, LINGUISTICI E COMPARATI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 76 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"Letërsia" 1-gen-2003 Suta, Blerina
Agolli dhe poetike e brezit të viteve ’60 1-gen-2014 Suta, Blerina
Agron Tufa: Nove Poesie 1-gen-2007 Suta, Blerina
Alegoria e besës si mungesë në procedimin narrativ të Kadaresë 1-gen-2016 Suta, Blerina
Ali Podrimja. Ishulli Albania [L'Isola Albania] [Traduzione dall'albanese e note] 1-gen-1998 Suta, Blerina
Ali Podrimja: njeriu dhe fjala e tij e gurtë 1-gen-2012 Suta, Blerina
Ali Podrimja: Poesie 1-gen-1999 Suta, Blerina
Anselmo Lorecchio e “La Nazione Albanese” 1-gen-2013 Suta, Blerina
Besnik Mustafaj, Piccola saga carceraria 1-gen-2018 Suta, Blerina
Botimi italisht i Kanunit, përgatitur nga Dodaj- Fishta-Schirò (1941): disa konsiderata për botimin italisht të Prillit të thyer të I. Kadaresë 1-gen-2020 Suta, Blerina
Codici comportamentali e rappresentazioni artistiche nella letteratura albanese della tradizione 1-gen-2009 Suta, Blerina
Cështje të rrëfimit në prozën e Dushko Vetmos 1-gen-2009 Suta, Blerina
Dante nella memoria creativa del romanzo Prilli i thyer di Ismail Kadar 1-gen-2021 Suta, Blerina
Deserto Invasivo 1-gen-2007 Suta, Blerina
Deserto Invasivo (Poesie) 1-gen-2007 Suta, Blerina
Dinamika gjuhësore në zonën e Adriatikut mes shekujve XVII 1-gen-2020 Suta, Blerina
Disa aspekte të narracionit në prozën e shkurtër të M. Kutelit 1-gen-2002 Suta, Blerina
Dy letra të panjohura të De Radës drejtuar Manzonit: romantizmi deradian, një çështje e hapur 1-gen-2015 Suta, Blerina
Eposi i Át Gjergj Fishtes përballë eposeve romantike sllavo-jugore 1-gen-2007 Suta, Blerina
Faqe të panjohura nga vepra e Pjetër Budit (1618- 1622) 1-gen-2016 Suta, Blerina